loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 91 چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

 آماده کردن یک فنجان چای زحمت زیاد یا هنر خاصی نمی طلبد ولی رعایت برخی نکات ارزش غذایی یک فنجان چای را افزایش می دهد. با ما همراه شوید تا این روش را به شما معرفی کنیم.

دم کردن چای با مایکروویو

آماده کردن چای در مایکروویو برای سلامتی انسان بهتر از آماده کردن آن در قوری است. کوان وونگ دانشمند تغذیه طبیعی در استرالیا می گوید: هر چند دوستداران چای به آماده کردن چای در مایکروویو چندان علاقه ای ندارند، ولی آماده کردن چای در مایکروویو بسیار مفیدتر از آماده کردن آن در قوری است.

وونگ می گوید : مایکروویو حدود 80 درصد از کافئین ، تیانین ، پُلی فِنول و دیگر مواد چای قرمز یا سبز را حفظ می کند. پلی فنول یک نوع آنتی اکسیدان است که خطر ابتلاء به بیماری های عروقی ، کلسترول بالا ، فشار خون بالا و دیابت را کاهش می دهد و مادۀ تیانین نیز یک نوع اسید آمینۀ آرامش بخش است.

وونگ توصیه می کند که انسان هر روز 2 تا 3 فنجان چای قرمز یا سبز برای استفاده از مواد مفید این دو نوع چای بنوشد. دکتر وونگ می افزود : بهتر است که آب داغ در فنجان ریخته شود سپس چای به آن اضافه شود و فنجان به مدت 30 ثانیه در مایکرویو گذاشته شود و پیش از نوشیدن به مدت یک دقیقه سرد شود که در اینصورت طعم چای خوشمزه تر نیز خواهد شد.

 

 



منبع : jamejamonline.ir

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 445
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,542
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,943
  • بازدید ماه : 1,542
  • بازدید سال : 243,967
  • بازدید کلی : 9,671,322
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر