loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 347 دوشنبه 30 بهمن 1396 نظرات (0)
وب سایت سوران: کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
 
مواد لازم:

  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 پنس
  • شیر  1 لیوان
  • آرد حدود 3/4 پیمانه
  • جعفری 1 مشت
 

طرز تهیه برای 5 کرپ:

1-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.

2-در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.

3-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه

4-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.

5-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 394
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 900
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 6,110
  • بازدید ماه : 21,083
  • بازدید سال : 220,795
  • بازدید کلی : 9,648,150
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر