loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 475 دوشنبه 30 بهمن 1396 نظرات (0)
وب سایت ایران ویج: امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می باشد را برا شما آماده کرده ایم.

 مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم کاهو خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
  • یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
  • یک چهارم فنجان سس
  • دو حبه سیر تازه ، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری سرکه
  • دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
  • سس فلفل به مقدار لازم
  • ۲۴۰ گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
  • یک دسته پیازچه ، خرد شده
  • دو قاشق چای خوری روغن کنجد
 

طرز تهیه :

1-ابتدا برگ های کاهو را شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.

2-یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.

3-و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.

4-پیاز را در همان قبلمه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.

5-سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم.

6-در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 438
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 975
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 6,185
  • بازدید ماه : 21,158
  • بازدید سال : 220,870
  • بازدید کلی : 9,648,225
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر