loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 367 دوشنبه 30 بهمن 1396 نظرات (0)

 

مواد لازم:

 

شکر 150 گرم

 

کره 300 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 450 گرم

 

طرز تهیه:

شکر، کره ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بزنید.

 

بعد آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. بعد خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

 

برای اینکه خمیر با دو رنگ داشته باشید، 3 قاشق غذا خوری از آرد را کم کرده و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید (برای دو رنگ خمیر، مواد را نصف می کنید).

 

خمیر را کمی ورز دهید. بعد گلوله ای از خمیر را بردارید و با وردنه به قطر 3 میلی متر باز کنید. همینطور خمیر کاکائویی را هم باز کنید و روی خمیر ساده بگذارید (خمیرها را با کارد به صورت مربع ببرید که منظم باشند و خمیر کاکائویی یک سانتیمتر کوچک تر از خمیر ساده باشد) .

 

بعد خمیر را با دقت رول کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس با چاقوی تیز برش بزنید.

 

خمیرهای اضافی را هم می توانید به صورت رول های باریک درست کنید و دو رنگ متضاد را کنار هم بگذارید و دو رول هم روی آنها قرار دهید و بعد برش بزنید (باید قبل از برش زدن در یخچال بگذارید).

 

بعد از برش خمیر، آن را در سینی فر قرار داده و برای مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزید ( فر را قبلا باید گرم کنید).

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 237
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 638
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 5,848
  • بازدید ماه : 20,821
  • بازدید سال : 220,533
  • بازدید کلی : 9,647,888
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر