loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 67 پنجشنبه 20 فروردین 1394 نظرات (0)

یک جراح ایتالیایی گفت: ماهی دارای مقادیر بسیاری اسیدهای چرب امگا سه است که به عنوان یکی از عوامل مهم در کاهش خطر سرطان به شمار می رود.

ˈفدریکو بازتیˈ در بخشی از مقاله خود که روز یکشنبه در ژورنال بین المللی رضوی در نخستین کنگره تخصصی تغذیه بالینی در بیمارستان رضوی مشهد منتشر شد، افزود: سرطان بیماری است که می تواند در مناطق مختلف بدن شکل بگیرد و عوامل خارجی نظیر سن، جنس و نژاد بر شیوع سرطان ها مؤثرند.

وی بیان کرد: برنامه غذایی بخش مهمی از درمان سرطان است و خوردن غذا های مناسب، قبل، در طول درمان و بعد از آن موجب بهبود یا تقویت بیمار می شود.

وی با بیان اینکه برنامه غذایی می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش یا کاهش دهد، افزود: دریافت میزان کالری روزانه، کیفیت و کمیت پروتئین های غذایی، میزان دریافت چربی های اشباع و چربی های غیراشباع و همچنین میزان مصرف میوه جات و سبزیجات تازه از جمله عواملی هستند که می توانند در کاهش و یا افزایش بیماری سرطان مؤثر باشند.

استادیار دانشگاه میلان گفت: سبزیجات به خاطر داشتن مواد آنتی اکسیدان، مواد مضر سلول های بدن را خنثی می کنند.

این متخصص جراح افزود: میوه های تازه به ویژه مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C فراوان از میوه های بسیار نیرومند ضد سرطان به شمار می روند.

نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا با حضور ۵۰۰ نفر از متخصصان و پزشکان مطرح داخل کشور و هفت میهمان خارجی از کشورهای انگلیس، ایتالیا، اندونزی، هلند، چک و مالزی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری برگزار شد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 116
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 389
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,697
  • بازدید ماه : 14,180
  • بازدید سال : 256,605
  • بازدید کلی : 9,683,960
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر