loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 95 پنجشنبه 11 تیر 1394 نظرات (0)

از دیدگاه طب سنتی برخی خوراکی ها خواص ضدقارچی داشته و پس از مسمومیت کاربرد دارند مثلا سیر.

نسخه طب سنتی برای درمان مسمومیت غذایی

متخصص طب سنتی گفت: هنگام مسمومیت غذایی توصیه می شود که سیر، دارچین، سیب، موز و لیمو مصرف شود.

علی حسینی گفت: مسمومیت غذایی معمولا در فصل گرما به دلیل فاسد شدن سریعتر موادغذایی شایع است و دارای علائمی مثل استفراغ، اسهال، تهوع، سردرد و دردهای شکمی است. وی تأکید کرد: در چنین شرایطی ابتدا توصیه می شود که میزان آب از دست رفته بدن جبران شود به همین دلیل خوردن مایعات مثل آب،چای و آب میوه مناسب است.

این متخصص طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی برخی خوراکی ها خواص ضدقارچی داشته و پس از مسمومیت کاربرد دارند مثلا سیر، به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به هنگام مسمومیت خوردن آن توصیه می شود. حسینی همچنین افزود: به هنگام مسمومیت، پتاسیم بدن افت می کند به همین دلیل جبران آن با خوردن موز و سیب توصیه می شود.

وی ادامه داد: خوردن لیمو مفید است و مصرف ریحان در ماست نیز توصیه شده است. حسینی گفت: استراحت کردن، عدم استعمال دخانیات، نخوردن کافئین مثل قهوه و نخوردن خودسرانه دارو از نکاتی است که باید رعایت شود.

این متخصص طب سنتی افزود: مصرف جوشانده شیرین بیان، ریشه زنجبیل و گون و همچنین دارچین نیز به رفع مسمومیت غذایی کمک می کند.

 

 farsnews

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 248
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 1,329
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,637
  • بازدید ماه : 15,120
  • بازدید سال : 257,545
  • بازدید کلی : 9,684,900
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر