- عدس آبپز: یک پیمانه
- لوبیای پخته: یک پیمانه
- اسفناج پخته: یک استکان
- سیر: خرد شده به میزان کافی
- ماست: یک کاسه
- نمک و فلفل و غیره
روش تهیه:
1 - یک پیمانه عدس را آبپز کنید.
2 - یک پیمانه لوبیا را آبپز کنید، البته میتوانید از کنسرو عدس یا لوبیا هم استفاده کنید که در این صورت باید با آب آنها را در آبکش بریزید و سس آنها را بشویید.
3 - با گوشتکوب برقی به جان عدس و لوبیا افتاده و آنها را کاملا له کنید.
4 - مقداری سیر خرد کنید و به مایه اضافه نمایید.
5 - اسفناج یک رکن بسیار مهم این دیپ است. به اندازه یک استکان اسفناج به این مایه اضافه کنید. اسفناجی که از آن صحبت میکنید پخته شده و آب آن هم گرفته شده است.
6 - ماست، ترجیحا، ماستی که به ترشی بزند و کمی هم چرب باشد، میتواند مرحله بعدی ما را شکل دهد. ماست را درون کاسه میریزید و از مایه یکی دو قاشق درون آن میاندازید و با هم مخلوط میکنید.
7 - نمک و فلفل دیگر فصل این داستان پر از مزه را تشکیل میدهند.
8 - بهتر است این سس عدسی را با چیپس ترتیلا مصرف کنید و سپس از مزهاش چنان به هیجان بیایید که از مجله ایدهآل پیش رفقا تعریف کنید.
نکته:
ماست را هرگز با گوشتکوب برقی به هم نزنید که در کسری از ثانیه تبدیل به شیر میشود.