loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 91 شنبه 20 تیر 1394 نظرات (0)


مواد لازم:

  •  عدس آب‌پز: یک پیمانه
  •   لوبیای پخته: یک پیمانه
  •   اسفناج پخته: یک استکان
  •   سیر: خرد شده به میزان کافی
  •   ماست: یک کاسه
  •   نمک و فلفل و غیره

روش تهیه:

1 - یک پیمانه عدس را آب‌پز کنید.

2 - یک پیمانه لوبیا را آب‌پز کنید، البته می‌توانید از کنسرو عدس یا لوبیا هم استفاده کنید که در این صورت باید با آب آنها را در آب‌کش بریزید و سس آنها را بشویید.

3 - با گوشت‌کوب برقی به جان عدس و لوبیا افتاده و آنها را کاملا له کنید.

4 - مقداری سیر خرد کنید و به مایه اضافه نمایید.

5 - اسفناج یک رکن بسیار مهم این دیپ است. به اندازه یک استکان اسفناج به این مایه اضافه کنید. اسفناجی که از آن صحبت می‌کنید پخته شده و آب آن هم گرفته شده است.

6 - ماست، ترجیحا، ماستی که به ترشی بزند و کمی هم چرب باشد، می‌تواند مرحله بعدی ما را شکل دهد. ماست را درون کاسه می‌ریزید و از مایه یکی دو قاشق درون آن می‌اندازید و با هم مخلوط می‌کنید.

7 - نمک و فلفل دیگر فصل این داستان پر از مزه را تشکیل می‌دهند.

8 - بهتر است این سس عدسی را با چیپس ترتیلا مصرف کنید و سپس از مزه‌اش چنان به هیجان بیایید که از مجله ایده‌آل پیش رفقا تعریف کنید.

نکته:

ماست را هرگز با گوشت‌کوب برقی به هم نزنید که در کسری از ثانیه تبدیل به شیر می‌شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 290
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 527
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 11,641
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 39,381
  • بازدید ماه : 39,381
  • بازدید سال : 326,128
  • بازدید کلی : 9,753,483
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر