مطالعه ای در دانشگاه استرالیا، شواهد را تائید می کند که افرادی که مرتبا چای می نوشند، ریسک کمتری در شکستگی استخوان دارند.
در تحقیقی که نتایج آن در American Journal of Clinical Nutrition منتشرشده بود، محققان اطلاعات مربوط به 1188 زن بالای 75 سال را که طی یک دهه تحت نظر بودند، مورد بررسی و تحلیل قرار دادند. آنهایی که روزانه سه فنجان یا بیشتر چای سیاه می نوشیدند، نسبت به کسانی که ندرتا چای سیاه می نوشیدند، 30 درصد کمتر در معرض شکستگی ناشی از پوکی استخوان قرار داشتند(چای سبز در این تحقیق وجود نداشت). ترکیبات خاص موجود در چای به نام فلاوونیدها(که در بسیاری از غذاهای گیاهی یافت می شوند) عاملی برای کاهش ریسک شکستگی بودند.
تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده فلاوونیدهای چای تاثیرات مفیدی روی فاکتورهایی دارد که در تقویت استخوان دخیل هستند و بسیاری از مطالعات نیز آشکار کرده اند اشخاصی که به طور منظم چای می نوشند- چای سبز یا سیاه- چگالی مواد معدنی استخوان شان بیشتر است. پژوهش ها همچنین ارتباط نوشیدن چای با فواید بیشمار دیگر برای سلامتی را نشان داده اند، شامل سلامت بهتر قلبی و عروقی و کاهش ریسک سرطان و دیابت.
منبع: alamto.com