شربت تمبرهندي
مواد لازم:
- 5 عدد تمبرهندي ترش
- 4 تكه يخ
- 2 ق س شكر
- 1 پيمانه آب
طرز تهیه:
1. تمبرهندي را از پوست جدا كرده، هستههاي آن را بگيريد سپس با آب و يخ و شكر داخل مخلوطكن بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا يخ خرد شود.
2. شربت آماده را داخل ليوان ريخته و با يك عدد تمبرهندي پوست گرفته و ترش سرو كنيد.
از كجا بخريم؟
تمبرهندي به صورت جعبهاي در دو نوع ترش و شيرين در ميوهفروشيها و سوپرماركتها عرضه ميشود.
معجون گياهي دارچين و عناب
مواد لازم:
- 2 /1 قس عرق دارچين
- 1پيمانه عرق عناب
- 4 عدد عناب تازه
- 2 /1 قس عرق زنجبيل
- 2 /1 قس گلاب
- 4 تكه يخ
- 2 قس شكر به مقدارلازم آب
- چند عدد عناب و چوب دارچين (براي تزئين)
![یک جرعه فصل یک جرعه فصل](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/21/913024_662.jpg)
1. چهار عدد عناب را شسته، پوست و هستههاي آنها را جدا كنيد. عرقيات شامل عرق دارچين، عرق عناب، عرق زنجبيل و گلاب را داخل مخلوط كن بريزيد و با شكر، يخ و عنابها خوب مخلوط كنيد.
2. اگر مقدار عرقيات براي رقيق شدن معجون كافي نبود، بهتر است كمي آب را هم اضافه كنيد. در پايان معجون را داخل ليواني بريزيد و روي آن را با چند عناب درسته و چوب دارچين تزئين كنيد.
يهجور ديگه
اگر ميخواهيد اين معجون طبيعيتر باشد به جاي شكر از عسل به مقدار لازم استفاده كنيد. البته عسل را در كمي آب جوش حل كرده بعد اضافه كنيد.