loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 97 شنبه 09 اسفند 1393 نظرات (0)

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :

 

ران گوساله ۴۰۰ گرم

بامیه ۴۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

آبغوره ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری

زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش بامیه :

 

 ابتدا پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با ۲ لیوان آب اجازه می دهیم که به مدت ۱/۵ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید)

برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت می گذاریم تا کمی پخته شود.

بعد از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 182
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 515
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,298
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 33,038
  • بازدید ماه : 33,038
  • بازدید سال : 319,785
  • بازدید کلی : 9,747,140
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر