loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 167 دوشنبه 30 بهمن 1396 نظرات (0)
ماهنامه سرآشپز - نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.
موارد مورد نیاز:
 
  • گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم
  • ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم
  • پیازچه (خرد شده): 2 عدد
  • جعفری (خرده شده): 120 گرم
  • نعنا (خرد شده): 30 گرم
  • کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): 1 عدد
  • سیر (له و ریز خرد شده): 2 حبه
  • قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  • نعنا خشک: 5 ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • تخم گشنیز: 1 ق چ
  • روغن مایع: 40 میلی لیتر
 آش ریواس
 
روش پخت:

1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.

2. نعنا، جعفری و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و 1 ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).

3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.


4. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از 20 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 447
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 986
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 6,196
  • بازدید ماه : 21,169
  • بازدید سال : 220,881
  • بازدید کلی : 9,648,236
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر