loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 157 پنجشنبه 20 مهر 1396 نظرات (0)

این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.

مواد لازم

  • خرما 17 عدد
  • شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
  • عسل 2 قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
  • شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

پاناکتای خرما 
 
مراحل تهیه:
 
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 
 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 381
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 877
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 6,087
  • بازدید ماه : 21,060
  • بازدید سال : 220,772
  • بازدید کلی : 9,648,127
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر