loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 149 سه شنبه 18 مهر 1396 نظرات (0)
 ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
 
مواد لازم

  •     ۲ عدد سیب زمینی
  •     ۴۵۰ گرم استیک
  •     ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ پیمانه پنیر چدار
  •     نصف پیمانه پنیر موزارلا
  •     خامه ترش
  •     سالسا
  •     ۲ عدد پیازچه خرد شده
ناچوی استیک و سیب زمینی
 
طرز تهیه

  1. سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
  2.  سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.
  3. استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
  4. پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
  5. در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
  6. آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
  7. در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 333
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 798
  • باردید دیروز : 1,116
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 6,008
  • بازدید ماه : 20,981
  • بازدید سال : 220,693
  • بازدید کلی : 9,648,048
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر