مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: 500 گرم
- کمپوت آناناس: یک قوطی
- کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم میبریم و خمیر را با کاتر به قطر 7 سانتیمتر برش میدهیم.
2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقهای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس میگذاریم.
3. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و نانها را میپزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها آنها را با پودر شکر تزیین میکنیم.