loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 241 شنبه 01 اسفند 1394 نظرات (0)

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم:

  •   خمیر هزارلا: 500 گرم
  •   کمپوت آناناس: یک قوطی
  •   کرم پاتیسیر: به میزان لازم


روش تهیه:

1. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را با کاتر به قطر 7 سانتی‌متر برش می‌دهیم.

2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقه‌ای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس می‌گذاریم.

3. سینی‌ را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 75
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 426
  • آی پی دیروز : 459
  • بازدید امروز : 1,438
  • باردید دیروز : 5,600
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,448
  • بازدید ماه : 43,758
  • بازدید سال : 286,183
  • بازدید کلی : 9,713,538
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر