loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 307 دوشنبه 03 اسفند 1394 نظرات (0)
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: مسقطی یکی از دسرهای سنتی است که همچنان طرفداران خود را دارد. این دسر به دلیل داشتن نشاسته برای سرماخوردگی نیز مفید است. در این مطلب طرز تهیه مسقطی به را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم:

  •    آب: 375 میلی‌لیتر
  •    نشاسته گل گندم:  85 گرم
  •    شکر: 100 گرم
  •    اسانس هل مایع یا دانه هل: به میزان‌لازم
  •    مربای به : 400 گرم خرد شده
  •    رنگ صورتی: چند قطره

روش تهیه:

1. ابتدا نشاسته را در آب حل کرده  و اجازه می دهیم تا  ته‌نشین شود. سپس آب روی آن را خالی کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

2. مرتب مواد را با همزن دستی هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد. این مایه باید آنقدر غلیظ شود تا رد همزن روی آن بماند. مسقطی را داخل یک سینی بزرگ ریخته و بعد از خنک شدن برش می‌زنیم یا داخل قالب‌های تک نفره تقسیم کرده و پس از اینکه خنک شد آنها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده وتزیین می‌کنیم.

3. مسقطی برای خنک شدن احتیاجی به یخچال ندارد و در دمای محیط پس از چند ساعت به خوبی خودش را می‌گیرد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 227
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 522
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 6,949
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 34,689
  • بازدید ماه : 34,689
  • بازدید سال : 321,436
  • بازدید کلی : 9,748,791
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر