loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 285 چهارشنبه 05 اسفند 1394 نظرات (0)

خانه خبر (جی 10) : مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی 

آرد : 220 گرم
آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر : 60 گرم
پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده : 180 گرم
شکلات : برای تزئین
دمای فر: 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه

 

روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 139
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 469
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,535
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,208
  • بازدید ماه : 21,208
  • بازدید سال : 307,955
  • بازدید کلی : 9,735,310
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر