ایتالیا نه فقط به خاطر تاریخ غنی و مناظر باشکوهش، بلکه بهخاطر میزهای هوسانگیز و غذاهای اشتهاآورش معروف است. غذاهای ایتالیایی ساده و پر و پیمان هستند و اصولا با محصولات محلی خود ایتالیا مثل پنیرها، روغنزیتون و گوشتهای کبابی طبخ میشوند. انواع و اقسام استیکهای لذیذ با گوشتهای مختلف از گراز و گوساله گرفته تا خرگوش و گوزن و یک سوپ غلیظ و خوشمزه معمولا انتخابهای اول هر رستوران است. پاستا و پیتزا و بستنی هم که جای خود دارد، ایتالیا بهشت بستنیهای خوشمزه و پاستاها و پیتزاهایی است که جایشان را در همه دنیا باز کردهاند.
در تهران هم رستوران ایتالیایی کم نداریم، یعنی بهتر بگوییم از هر چهار رستوران یک رستوران ایتالیایی است و بیشتر از کباب و فسنجان در این شهر پاستا و پیتزا پیدا میشود. اما چیزی که مهم است توجه به این مطلب است که رستورانهای ایتالیایی تا چه حد به فرهنگ واقعی ایتالیا نزدیک هستند و چقدر سعی میکنند غذاهای خود را بر مبنای رسپی واقعی تهیه کنند. این بار میخواهیم چند تا از معروفترین غذاهای ایتالیایی را معرفی کنیم
آنتیپَستی یا اشتهاآورهای معروف ایتالیا
ریبولیتا و پاپا آل پومودورو
نکته طلایی: **دوستان گلم جالبه که بدونین پامادورو به معنی گوجه فرنگی هست. و این کلمه در زبان روسی هم مشترک هست** و همچنین در گویش گیلکی هم به گوجه فرنگی پامادور گفته میشه. البته در زبان ایتالیایی (گوجه فرنگ : پامادورو ، گوجه فرنگی : پامادوری) :)
فتوچینی آلفردو
پیتزا کوآترو اِستَجونی
لازانیا
پاستا پریماورا
ریزوتو
بیستکا آلا فیورنتینا
پاپار دله سولا لِپره
کانولی