loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 61 سه شنبه 04 خرداد 1395 نظرات (0)
وب‌سایت آوای سلامتی: مقداری پودینگ برنج را برداشته, پوست پرتقال, ساقه زنجبیل و ورقه های موز به آن طعم داده و روی بروله موز و برنج را با شکر قهوه ای تزیین نمایید.

مواد لازم:

  •  پودینگ برنج خامه ای : 400 گرم
  •  پوست رنده شده پرتقال : نصف
  •  ساقه زنجبیل , ریز خرد شده : 2 قطعه
  • شربت زنجبیل : 2 قاشق چای خوری
  •  کشمش : 40 گرم
  •  موز : 2 عدد
  •  آب لیمو : 2 قاشق چای خوری
  •  شکر قهوه ای خام : 5 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

1. پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال , زنجبیل , شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید .

2. موزها را به صورت مورب ورقه نمایید , جهت جلوگیری از تغییر رنگ , آن ها را به آب لیمو آغشته نموده , خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید .

3. مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند .

4. روی برنج هر یک از ظرف ها , یک لایه شکر بپاشید .

5. ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند , مراقب باشید تا شکرها نسوزند .

6. ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد , سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند . با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود . بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید .
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 221
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 743
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 6,274
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15,302
  • بازدید ماه : 15,302
  • بازدید سال : 302,049
  • بازدید کلی : 9,729,404
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر