loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 45 جمعه 28 خرداد 1395 نظرات (0)
مجله آشپزی مثبت - زهرا محتشمي: ته چین یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و اعیانی به حساب می آید. از وقتی ته چین اختراع شد، بعد از آن انواع مختلفی از آن پیشنهاد شد. در این مطلب نوعی دیگر از ته چین که ته چین بادمجان است را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم براي 3-2 نفر:

  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 2 ق س ماست چكيده
  • 450 گرم برنج
  • 150 گرم روغن
  • 50 گرم گردو
  • 2 عدد بادمجان متوسط
  • 2 ق م زعفران آب‌كرده
  • 100 گرم زرشك
  • 1 ق م آبليموي تازه
  • 2 ق س شكر
  • مقداري خلال پسته و بادام براي تزئين
  • نمك به مقدار لازم


طرز تهیه:


1. بادمجان‌ها را پوست كنده و حلقه‌اي خرد كنيد. مقداري نمك زده و در آبكش بگذاريد تا حدود نيم ساعت بمانند كه تلخي آنها گرفته شود. بعد از اين مدت بادمجان‌ها را با دستمال خشك كنيد و در روغن داغ خوب سرخ كنيد. بعد از سرخ شدن هر دو طرف بادمجان‌ها،آنها را روي يك تكه دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.

2. برنج را شسته و در يك قابلمه آب‌جوش بجوشانيد و طبق معمول آبكش كنيد. گردوها را خرد كنيد و آماده كناري بگذاريد. زرشك را با كمي روغن تفت دهيد. شكر را به ميزان دلخواه به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد از برداشتن از روي حرارت، آبليمو را به زرشك اضافه كنيد و كناري  بگذاريد.

نكته: شكر را به ميزان دلخواه اضافه كنيد. اگر دوست داريد ته‌چينتان شيرين‌تر باشد مقدار شكر را اضافه كنيد. درواقع مقدار شكر مصرفي به ذائقه شما بستگي دارد.

3. در يك كاسه زرده‌هاي تخم‌مرغ را بريزيد، به آن ماست و زعفران آب‌كرده اضافه كنيد و با چنگال خوب به هم بزنيد تا مخلوط يكدستي داشته باشيد. برنج آبكش شده را در اين كاسه ريخته و با مواد خوب مخلوط كنيد.

4. ظرفي كه مي‌خواهيد ته‌چين را در آن درست كنيد آماده و چرب كنيد. بهتر است ظرفتان تفلون و نچسب باشد كه بتوانيد ته‌چين را بعد از پخت به راحتي و به صورت قالبي از ظرف جدا كنيد. بادمجان‌هاي سرخ شده را در ته ظرف بچينيد و لايه بعدي را زرشك بريزيد. البته مقداري زرشك براي انتهاي كار و تزئين ته‌چين كنار بگذاريد.

5. برنج مخلوط شده با مايه ماست و زعفران و تخم‌مرغ را روي مواد در تابه يا قالب مورد نظر ريخته و خوب با پشت قاشق  روي سطح آن را فشار دهيد تا فشرده شود. روي ظرف را با فويل آلومينيوم بپوشانيد و با چنگال يا نوك تيغه چاقو چند سوراخ در آن ايجاد كنيد تا بخار غذا هنگام پخت خارج شود.

6. ظرف را در فر كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد روي طبقه وسط قرار دهيد و به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد تا برنج خوب دم بكشد و بپزد. بعد از اينكه ته چين پخت آن را از فر درآورده و بگذاريد خنك شود. بعد آن را برگردانده و با خلال پسته و بادام و مقداري زرشك كه كنار گذاشته‌ايد، تزئين كنيد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 74
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 544
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 1,577
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10,605
  • بازدید ماه : 10,605
  • بازدید سال : 297,352
  • بازدید کلی : 9,724,707
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر