loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 47 چهارشنبه 09 تیر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت شور وشیرین - مژگان فرهنگ: امروز باز هم طرز تهیه یک چیز کیک دیگر را برایتان آموزش می دهیم. واقعا که این چیز کیک ها تمامی ندارند، با این همه رسپی های مختلف، تقریبا دیگر با هر میوه ای می توانید چیز کیک درست کنید. در این مطلب چیز کیک کدو حلوایی آموزش داده شده است که اتفاقا نیاز به فر ندارد.

مواد لازم:

  • بیسكویت شكلاتی 250 گرم
  • كره‌ی آبكرده 70 گرم

مواد لازم میانی:

  • پنیر خامه‌ای 300 گرم
  • شكر 50 گرم
  • خامه‌‌ی فرم گرفته 400 گرم
  • كدوی پخته و پوره كرده‌ یك و یك‌دوم پیمانه
  • پودر دارچین 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

  • گردوی خرد كرده 100 گرم
  • شكلات سفید آبكرده برای تزئین

طرز تهیه:

1-بیسكویت را آسیاب كنید و با كره‌ی خنك شده مخلوط نمائید و در قالب بریزید. بیسكویت را خوب بفشارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

2-سپس مواد میانی را در قالب روی بیسكویت بریزید و دست‌كم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. آن‌گاه با گردو روی چیزكیك را بپوشانید و با شكلات سفید آبكرده و پودر پسته بیارائید.

3-حالا چیزكیك را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

طرز تهیه‌ی مواد میانی:

1-پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

2- آن‌گاه خامه‌ی فرم گرفته، پوره‌ی كدو و دارچین را بیفزائید.

نكات مهم:

1-برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته‌ی مطلوب می‌باید خامه‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

2-پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای مخلوط مفتون همزن روی خامه محو نشود.

3-در این مدت چند بار دستگاه همزن روی خامه محو نشود. در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید.

4-توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته است.

5-اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره‌ی شیرین خواهد شد. هرگز خامه‌ی شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.

6-گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه‌ی تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم 1 پودرخامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.

7-سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 65
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,373
  • بازدید ماه : 13,856
  • بازدید سال : 256,281
  • بازدید کلی : 9,683,636
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر