loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 49 دوشنبه 12 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت شور و شیرین: زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.


مواد لازم:

  • آرد 700 گرم
  • روغن جامد 200 گرم
  • كره 150 گرم
  • پودر شكر 350 گرم
  • پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری
  • پودر هل 1 قاشق سوپخوری
  • پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین

 

طرز تهیه:

1-ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

2-حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

3-دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.

4-كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

5-سپس مایه را در یك سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

6-آن‌گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 156
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 469
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,457
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,130
  • بازدید ماه : 21,130
  • بازدید سال : 307,877
  • بازدید کلی : 9,735,232
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر