loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 103 پنجشنبه 29 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت روزیاتو: پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.

مواد لازم:

  •     ۲۲۵ گرم پاستا نواری
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     یک عدد پیاز درشت شیرین
  •     ۱ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
  •     ۱ پیمانه سرکه سفید
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     پنیر پارمسان برای تزئین
 

طرز تهیه:
 
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.

2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.

4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.

6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.


7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 159
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 467
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,300
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,973
  • بازدید ماه : 20,973
  • بازدید سال : 307,720
  • بازدید کلی : 9,735,075
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر