loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 85 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

اسکون مرغ

در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.
وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.
 
مواد لازم:

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) 1 پیمانه
  • مرغ (سینه (یا کالباس))  دو قطعه
  • پیازچه 1 سوم پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه

طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)
طرز تهیه:
 
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
 
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
 
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
 
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 

حال کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید.
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) 
 
نکات:
 
1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
 
2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
 
3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
 

4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 206
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 592
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,993
  • بازدید ماه : 592
  • بازدید سال : 243,017
  • بازدید کلی : 9,670,372
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر