چگونه شکلات داغ درست کنیم
شاید هیچ چیزی آرام بخش تر از یک لیوان شکلات داغ، وجود نداشته باشد. شکلات داغ ترکیبی دلچسب از شیرینی و پرملات بودن است که البته برای بدن مناسب است. این نوشیدنی دلچسب، در روزهای سرد زمستانی، پس از یک روز کاری، خیلی می چسبد. در این چگونه، دو روش مختلف، که 4 تا 6 دقیقه زمان می خواهد، را برای درست کردن شکلات داغ معرفی خواهیم کرد.
۱
مواد لازم برای روش اول: تهیه با شکلات تخت
شکلات تخته ای |
۱۷۰ گرم |
شیر (ترجیحا کم چرب) |
۴ لیوان (۱ لیتر) |
مارشملو، خامه و کمی نمک |
دلخواه |
طعم دهنده دلخواه از قبیل وانیل، سبزی های معطر مثل نعناعو ادویه جات (دارچین و جوز)، و … |
دلخواه |
مواد لازم برای روش دوم: تهیه با پودر کاکائو
پودر کاکائو |
۱/۲ پیمانه |
شکر |
۱/۲ پیمانه |
شیر (ترجیحا کم چرب) |
۴ لیوان (۱ لیتر) |
آب |
۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) |
طعم دهنده دلخواه، مارشملو و کمی نمک |
مانند روش اول |