loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 63 شنبه 18 دی 1395 نظرات (0)
ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
 
مواد لازم:

  • اسفناج (پاك شده) نیم كیلو
  • تخم مرغ (بزرگ)  3 تا 4 عدد
  • گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
  • آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری
  • برگ سیر (تازه) 2 تا 3 عدد
  • پیاز  1 عدد
  • نمك به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
 

 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میكنیم.در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شكسته و به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم. سپس پیاز را خرد كرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را كاملاً با هم مخلوط می‌كنیم.
 
2-در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ كرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم. تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از اینكه یك طرف كوكو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

نكات:
 
1-استفاده از آرد سیب‌زمینی در تهیه‌ی این غذا،باعث می‌شود كه كوكو آب نیاندازد.
 
2-اگر دوست دارید كوكو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ كرده و از روغن كمی اسفاده كنید.
 
3-در صورت تمایل سبزی ها را كامل سرخ كرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط كنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شكیل تر شود.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 338
  • آی پی دیروز : 466
  • بازدید امروز : 890
  • باردید دیروز : 2,002
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 890
  • بازدید ماه : 890
  • بازدید سال : 287,637
  • بازدید کلی : 9,714,992
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر