loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 123 شنبه 07 اسفند 1395 نظرات (0)
وب سایت سوران: این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.

مواد لازم:

  • پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
  • شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
  • روغن (کنجد) 1 ق غ
  • سس سویا 1/4 فنجان
  • گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
  • سیر (له شده)  3 حبه
  • فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
  • زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
 
طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee

طرز تهیه:

1-گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.
 
طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee 

2-سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.
 
طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee 

3-روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.
 
طرز تهیه گوشت سرخ شده کُره ای Korean Bee 


4-کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 159
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 514
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,182
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 32,922
  • بازدید ماه : 32,922
  • بازدید سال : 319,669
  • بازدید کلی : 9,747,024
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر