loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 89 سه شنبه 08 فروردین 1396 نظرات (0)
وب سایت آشپزباشی: دسر موس شکلات فوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
اگر فرصت ندارید که دسر ۱ شب در یخچال استراحت کند و یا نمی خواهید از تخم مرغ خام استفاده کنید، این دستور دسر موس را امتحان کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     مارشمالو ۱۵۰  گرم
  •     کره    ۵۰ گرم
  •     شکلات تلخ  ۲۵۰ گرم
  •     آب جوش   ۶۰ میلی لیتر
  •     خامه  ۲۸۰ میلی لیتر
  •     وانیل   ۱/۴ قاشق چای خوری
 
 
طرز تهیه:

1-مارشمالوها را به همراه کره (به دمای اتاق)، شکلات و آب در قابلمه بریزید.
 
2-قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید، مواد را هر از گاهی هم بزنید تا کاملا آب شود. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
 
3-در این میان، خامه را با وانیل بزنید تا فرم بگیرد و سپس در ترکیب خنک شده ی مارشمالوی شکلاتی بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
 
4-موس را در ۶ ظرف (با حجم نصف پیمانه) بریزید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. 
 
نکات:

1- مارشمالو(Marshmallow) که در فارسی به آن پاستیل پفی و یا پف نبات هم گفته می شود، معمولا ترکیبی از شکر، ژلاتین و آب است و بافتی نرم و پفکی دارد.

2- اگر مارشمالوها خیلی بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید.


3- شکلات ها را هم خرد کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 292
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 710
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 3,038
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,066
  • بازدید ماه : 12,066
  • بازدید سال : 298,813
  • بازدید کلی : 9,726,168
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر