loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 49 جمعه 11 فروردین 1396 نظرات (0)

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری

 

در خانه شما هم مثل خانه ما فقط ران و سینه مرغ می خورید؟ مثل ما بقیه قسمت های دیگر آن را نمی خورید امروز من بال و گردن پشت را پختم با آب مرغ سوپ درست کردم با گوشت آن هم توپک مرغ سوخاری. حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است اصلا بو نمی دهد برای کسانی که به بوی مرغ حساسند.

 

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ سوخاری :

 مرغ پخته 200 گرم 
 سیب زمینی درشت آب پز 2 عدد 
 پیاز 1 عدد 
 سیر 2-3 حبه 
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری :

فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید. 

بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 132
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 477
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,225
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,898
  • بازدید ماه : 21,898
  • بازدید سال : 308,645
  • بازدید کلی : 9,736,000
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر