loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 79 یکشنبه 13 فروردین 1396 نظرات (0)
وب سایت آشپزباشی: سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:
 
  •     عسل  ۷ قاشق غذاخوری
  •     شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     گلاب ۱/۲ پیمانه
  •     کره  ۷۵ گرم
  •     خلال بادام  ۱/۲ پیمانه
  •     کنجد  ۱/۲ پیمانه
  •    زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری
 
طرز تهیه:
 
1- عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.
 
2- مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
3-در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند. سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

1- به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.

2- به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.


3- سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 165
  • آی پی دیروز : 292
  • بازدید امروز : 542
  • باردید دیروز : 2,114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,964
  • بازدید ماه : 16,447
  • بازدید سال : 258,872
  • بازدید کلی : 9,686,227
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر