loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 71 پنجشنبه 17 فروردین 1396 نظرات (0)
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید.

مواد لازم:

  • فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
 
طرز تهیه:

1. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.

2. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
 
3. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 162
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 462
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 2,803
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,476
  • بازدید ماه : 20,476
  • بازدید سال : 307,223
  • بازدید کلی : 9,734,578
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر