loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 107 پنجشنبه 24 فروردین 1396 نظرات (0)
وب سایت آشپزباشی: ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
 
مواد لازم:
 
  •     آرد  ۳ قاشق غذاخوری
  •     آب  ۱ لیوان
  •     نمک به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •    روغن  ۴ قاشق غذاخوری
 

 
طرز تهیه:

1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.
 
2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
 
3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
 
نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:

1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.


2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 181
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 517
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,510
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 33,250
  • بازدید ماه : 33,250
  • بازدید سال : 319,997
  • بازدید کلی : 9,747,352
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر