loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 نظرات (0)
ماهنامه سرآشپز: هوا رو به گرمی می رود و فصل خوردن بستنی از راه می رسد. در این مطلب برای شما که هم عاشق کیک هستید و هم بستنی (مثل خودِ من!) طرز تهیه کیک بستنی فوق العاده را آموزش داده ایم. اگر توت فرنگی هم استفاده کنید که دیگر غوغا کرده اید.

مواد مورد نیاز:

  • کیک اسفنجی (6 تخم مرغی): 1 عدد
  • بستنی وانیلی: 1 لیتر
  • خامه قنادی: 250 گرم
  • مارمالاد توت فرنگی: یک چهارم پیمانه
  • میوه های دلخواه (اسلایس شده) به میزان لازم
 کیک بستنی میوه ای
 
روش تهیه:

1. کیک را روی سطح صافی قرار دهید و از بالا به ارتفاع 1 سانتی متر برش دهید. سپس داخل آن را خالی کنید؛ به طوری که دیواره ها و کف آن حدود 2 سانتیمتر قطر داشته باشد.

2. سطح داخل کیک را به وسیله قلم مویی با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید. بعد داخل آن را با بستنی وانیلی پر کنید. سپس مقداری خرده کیک روی آن بریزید و قسمت برش خورده کیک را روی آن بگذارید. بعد آن را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 8 ساعت در فریزر قرار دهید.


3. خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس تمام سطح کیک را با آن بپوشانید و به دلخواه با اسلایس میوه (توت فرنگی، کیوی، آناناس، آلبالو و ...) تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید. (یا تا هنگام سرو در فریزر نگهداری کنید.)

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 129
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 486
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,796
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 22,469
  • بازدید ماه : 22,469
  • بازدید سال : 309,216
  • بازدید کلی : 9,736,571
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر