- 250 گرم آرد(نزدیک 2 لیوان)
- 120 گرم کره سرد تکه تکه شده
- 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 1 زرده تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آب سرد
- 5 گرم وانیل شکری
مواد لازم کرم:
- 3 لیوان شیر سرد
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 زرده تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری وانیل شکری
- 1 قاشق غذاخوری کره
- میوه مثل توت فرنگی به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه:
1-آرد و کره رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین(اگه مخلوط کن ندارین، کره رو رنده کنین و با دستتون با آرد مخلوط کنین)، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی شه. بعد با فویل بپوشونین و 1 ساعت در یخچال استراحت بدین.بعد روی میز کار و خمیرتون کمی آرد بپاشین و با وردنه باز کنین و با قالب بزرگ دلخواه ببرین و پشت قالب مافینتون بزارین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین.بعد کمی بزارین سرد شن بعد از فر دربیارین.
2-برای کرم،نصف شیر سرد رو با نشاسته و آرد مخلوط کنین قشنگ، بعد ظرف دیگه، زرده تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین و نصف دیگه شیر رو کمی گرم کنین، ولی نجوشونین، و به مخلوط زرده اضافه کنین آروم آروم و خوب هم بزنین، بعد این دوتا ظرف رو باهم مخلوط کنین و بزارین روی شعله و حین همزدن، بپزین تا به غلظت مورد نظر برسه.وقتی میخوایین از شعله بردارین بهش وانیل و کره رو اضافه کنین.
3-داخل تارت ها کرم رو با ماسوره بزارین و روشون میوه های دلخواه بزارین و اگه خواستین، میتونین روی میوه ها ژله بریلو بدین تا شفاف باشن.