loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 75 یکشنبه 07 خرداد 1396 نظرات (0)

طرز تهیه بورک برنج و مرغ

 

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان پخت:  1:25 دقیقه

مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

 

 برنج یک و یک دوم پیمانه 
 سینه مرغ  نصف یک عدد
 نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه 
 جعفری (ساطوری‌شده)  1 پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

روش پخت بورک برنج و مرغ :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

 

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 471
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,653
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 10,054
  • بازدید ماه : 1,653
  • بازدید سال : 244,078
  • بازدید کلی : 9,671,433
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر