loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 57 شنبه 20 خرداد 1396 نظرات (0)
وب سایت من آشپزم: در ایام پر برکت ماه مبارک رمضان قرار داریم. این روزها بازار درست کردن انواع آش و حلیم، بسیار داغ است. ما هم از فرصت استفاده کرده ایم و طرز تهیه یک آش رشته خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. 
 
مواد لازم:

  • رشته آش ۲۵۰ گرم
  • سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون) ۷۰۰ گرم
  • پیاز داغ  ۳۰۰ گرم
  • سیر داغ ۱/۲ پیمانه
  • نخود  ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی  ۱ پیمانه
  • عدس ۱/۲ پیمانه
  • ماش  ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم
  • آرد  ۲ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک  ۲-۳ قاشق غذا خوری
  • روغن ۲-۳ قاشق غذا خوری
 
آش رشته 
 
 طرز تهیه:
 
1-نخود و لوبیا را باهم ۱۲-۲۴ ساعت خیس کرده ۲تا۳ بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را ۱-۲ ساعت باهم خیس کرد و با هم پخته.

2-نصف یه قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیادبعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد.

3-داخل یک تابه ۲تا۳ ق غ روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میزاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود ۱ ق م زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و ۲ ق غ آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود ۲-۳ دقیقه زمان کافیه.
 
4-سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی ۱ ق م نمک ریخته، باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میزاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میزاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود ۲۰تا۳۰ دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده.

5-بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود ۱۵ دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

6-بعد از جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ، سیرداغ، نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم.
 
 سایر نکات:

1-زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید .


2-برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعنا سیاه نشه.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 440
  • آی پی دیروز : 459
  • بازدید امروز : 1,597
  • باردید دیروز : 5,600
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,607
  • بازدید ماه : 43,917
  • بازدید سال : 286,342
  • بازدید کلی : 9,713,697
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر