loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 67 شنبه 24 تیر 1396 نظرات (0)
 وب سایت تصویر زندگی: این پیتزاهای لقمه ای کوچک و جذاب را به عنوان یک میان وعده ی محبوب کودکان یا یک فینگر فود آسان برای میهمانی بعدی تان درست کنید. ما معمولاً این پیتزا های لقمه ای را کنار یک کاسه سس پیتزا سرو می کنیم تا اگر کسی خواست لقمه ی خود را در آن بزند.
 
مواد لازم:
 
  • پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
  •  گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ  ۱ عدد (زده شده)
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی 
 
طرز تهیه:
 
1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
 
2- نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
 
3- خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی
 
4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

6-روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

7- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 303
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 730
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,332
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,360
  • بازدید ماه : 14,360
  • بازدید سال : 301,107
  • بازدید کلی : 9,728,462
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر