loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 چهارشنبه 29 شهریور 1396 نظرات (0)

طرز تهیه كباب مغولی

 

مواد لازم برای كباب مغولی برای 4 نفر :

 کره 4 قاشق سوپخوری 
 زنجبیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری 
 راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده   400 گرم
 هویج خلالی خردكرده 2 عدد 
تره فرنگی خردكرده 2 ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده 2 پیمانه
كدوی خلالی خردكرده 1 عدد
كلم برگ خلالی خردكرده 1 پیمانه
جوانه ماش 1 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس كنجد برای كباب مغولی :

 دانه كنجد 3 قاشق سوپخوری 
سركه سفید  2 قاشق سوپخوری 
 شكر قهوه ای  2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده   3 ساقه
سویا سس 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سركه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
روغن كنجد 5 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه كباب مغولی :

كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

 

روش تهیه سس كنجد: دانه های كنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیک، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

 

منبع : shooroshirin.ir

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 298
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,546
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,574
  • بازدید ماه : 13,574
  • بازدید سال : 300,321
  • بازدید کلی : 9,727,676
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر