loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 155 دوشنبه 20 بهمن 1393 نظرات (0)
مواد لازم:
تخم مرغ یا زرده تنها :                 ۱عدد
 روغن زیتون بی بو:                    ۱ لیوان
 خردل:                                     ۱ قاشق چایخوری
 فلفل قرمز ساییده شده:          به میزان لازم
 نمک:                                       به میزان لازم
 سرکه :                                    نصف استکان
طرز تهیه :
یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه  کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .سس آماده شده را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.هر چه قدر روغن زیتون اضافه کنید هم مقدار سس شما بیشتر خواهد شد و هم سس سفت تر می شود.در هر صورت همان یک تخم مرغ یا  زرده تنها کافی است. این سس سالم و مقوی را به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره برای  انواع  سالاد و ساندویچ ها  استفاده کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 216
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 640
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,041
  • بازدید ماه : 640
  • بازدید سال : 243,065
  • بازدید کلی : 9,670,420
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر