loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 73 سه شنبه 04 فروردین 1394 نظرات (0)

آماده سازی : 120 دقیقه 
پخت : 120 دقیقه 
مورد مصرف : صبحانه  

مواد لازم :

 هویج ریز رنده شده  1 کیلو گرم
 شکر 1 کیلو گرم
گلاب 100 میلى گرم ( به میزان لازم )
هل درسته  10 عدد
زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده کنید )
* وانیل کمی ( به میزان لازم )
چوب دارچین 1 عدد
* جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )
* آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل کمی ( در صورت تمایل )


* وانیل ( اگرنوع شکرى آن باشد یک ق چ / واگر وانیل خالص باشد 1/8ق چ )     
* جوز هندی ( و یا موقع رنده کردن تا شماره پنج بشمارید کافیست )
* آبلیمو یا کمى جوهرلیمو 1/8 ق چ

 

طرز تهیه :
هویج را یک شب جلوتر رنده کنید و در یک قابلمهء لعابى ریخته و داخل آن هل را ریخته و روى آن شکر ریخته و بدون اینکه آن را هم بزنید درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را کنار گذاشته تا زمان پخت .

روز بعد ( یعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملایم گذاشته ( خیلى ملایم ) و اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج از زیر آهسته آهسته بپزد که حدوداً یک ساعت زمان لازم دارد، میتوانید از شعله پخش کن استفاده نمایید (شکر را هم نزنید)
در این روش آب احتیاجى نیست و مربا خودش آب می اندازد .

در آخر که قل هاى ریز مربا را ملاحظه خواهید کرد آب لیمو و یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه چوب دارچین ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانیل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمایل ، نگران نباشید مرباى شما تند نخواهد شد ) را ریخته و از روى حرارت بردارید و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه یک دستمال بزرگ و سنگین یا یک حوله بیاندازید تا زمان خنک شدن عرق نکند ، و بعد از اینکه خنک شد و مطمئن شدید که مربا شکرک نزده آن را داخل شیشه هاى تمیز و کوچک ریخته و در یخچال قراردهید ، توجه داشته باشید که هل و چوب دارچین را از مربا جدا نکنید .

نکته در تهیه مرباى هویج :
میتوانید از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هویج استفاده کنید ( به اندازهء 1/2 پ ) و یا دو ق غ خشک آن ، که البته باید بعد از کمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعویض مرتب آب آن استفاده کنید.

خلال بادام و پسته هم در مرباى هویج عالیست و مربا را زیبا میکند، در صورت تمایل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه کنید . ( از هر کدام یک ق غ )
در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد .
و اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با 100 میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید . و بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .

*** بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم .
*** بهتر است مرباى هویج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداریم تا اگر شکرک زد ، دوباره آنرا با کمى آب یا گلاب بجوشانیم !

 

 

,مرباى هویج, طرز تهیه مرباى هویج, مواد لازم برای پخت مربا هویج,انواع ترشی

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 222
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 738
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,933
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,961
  • بازدید ماه : 14,961
  • بازدید سال : 301,708
  • بازدید کلی : 9,729,063
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر