loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 89 جمعه 11 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
پودر سیر نصف قاشق مرباخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
خامه (پرچرب) نصف لیوان
کره ۱قاشق غذاخوری
آرد ۱قاشق غذاخوری
پنیر چدار (رنده شده) ۱لیوان


 

طرز تهیه :

ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید(کره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.
پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.


نکات:

۱)توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد.
۲)این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنکهای مختلف است.
۳)در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه کنید.
۴)اگر از رنگ سس راضی نیستید کمی زعفران آبکرده هم به آن اضافه کنید.
۵)بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یک هفته داخل ظرف درداری نگهداری کرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم کرد.
۶)توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود.
نوش جان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 162
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 443
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 1,823
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 19,496
  • بازدید ماه : 19,496
  • بازدید سال : 306,243
  • بازدید کلی : 9,733,598
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر