loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 93 دوشنبه 18 خرداد 1394 نظرات (0)

مواد لازم کیک بستنی بیسکویتی :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

بیسکویت کرم دار شکلاتی

۳۰ عدد

۱۰۰ گرم / ۵۲۴ کالری

بستنی توت فرنگی

۲ لیوان

۱۰۰ گرم / ۱۹۰ کالری

بستنی شکلاتی

۲ لیوان

۱۰۰ گرم / ۱۹۰ کالری

خامه شیرین شده

۲ لیوان

۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری

طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی :

*. ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم. با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود. سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم.

*. باقیماندۀ بیسکویت ها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود. روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم.در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.

خواص خامه :

*. مواد غذایی موجود در خامه، همانند شیر است. در خامه با افزایش درجه جدا سازی، مقدار ویتامین های محلول در آب کاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می کند. مثلاً غلظت ویتامین A در خامه با ۱۰ درصد چربی، ۲ تا ۳ برابر بیشتر از شیر کامل است و در خامه با ۴۰ درصد چربی ۸ تا ۱۲ برابر بیشتر است. از دست دادن ویتامین C و اسید فولیک نیز در خامه قابل توجه است. در طول استریلیزاسیون نیز از دست دادن قابل توجه ویتامین ب۱۲ اتفاق می افتد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 177
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 519
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,913
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 33,653
  • بازدید ماه : 33,653
  • بازدید سال : 320,400
  • بازدید کلی : 9,747,755
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر