مواد لازم ژله باواریا رای ۴ تا ۶ نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
زرده تخم مرغ
۶ عدد
۱۰۰ گرم / ۳۳۹ کالری
شکر
۲۵۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
خامه
۲۵۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری
شیر
نیم لیتر
۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
پودر کاکائو
۲۵ گرم
۱۰۰ گرم / ۳۱۲ کالری
آب جوش
یک چهارم پیمانه
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
وانیل
اندکی
۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری
پودر ژلاتین
۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
۱۰۰ گرم / ۳۳۸ کالری
طرز تهیه ژله باواریا :
*. پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید. پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود. شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نبندد.
*. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی دسر بسته شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
خواص تخم مرغ :
*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.