loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 95 سه شنبه 19 خرداد 1394 نظرات (0)

مواد لازم ژله باواریا رای ۴ تا ۶ نفر :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

زرده تخم مرغ

۶ عدد

۱۰۰ گرم / ۳۳۹ کالری

شکر

۲۵۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

خامه

۲۵۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری

شیر

نیم لیتر

۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری

پودر کاکائو

۲۵ گرم

۱۰۰ گرم / ۳۱۲ کالری

آب جوش

یک چهارم پیمانه

۱۰۰ گرم / ۰ کالری

وانیل

اندکی

۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری

پودر ژلاتین

۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)

۱۰۰ گرم / ۳۳۸ کالری

طرز تهیه ژله باواریا :

*. پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید. پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود. شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نبندد.

*. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی دسر بسته شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

 

خواص تخم مرغ :

*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 146
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 466
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,159
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,832
  • بازدید ماه : 20,832
  • بازدید سال : 307,579
  • بازدید کلی : 9,734,934
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر