مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کاکائو
یک قاشق مربا خوری سرپر
نامشخص
شیر
یک لیوان
۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
پودر قند
یک قاشق غذا خوری سر پر
۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
زرده تخم مرغ
چهار عدد
۱۰۰ گرم / ۳۳۹ کالری
خامه
۲۰۰ (دویست)گرم
۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری
شکر
۲/۱ پیمانه(نصف پیمانه)
۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
ورقه ژلاتین ضخیم
سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)
۱۰۰ گرم / ۳۳۸ کالری
*. ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود.
*. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم.
*. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم.
*. سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم.
*. ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)
*. خامه یا سرشیر یکی از فرآورده های لبنی است که از چربی شیر که در لایه های بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن تشکیل شده گرفته می شود. در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می شود. در گذشته تهیه این فراورده نیازمند ساکن نگهداشتن شیر بود تا ذرات چربی بر روی سطح شیر تجمع یابند و جمع کردن آنها روش ساخت سرشیر بود ولی امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و بوسیله دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر تفکیک می شود.