در این دستور، یکی از روش های طبخ ماهی به روش آسیایی را به شما آموزش خواهیم داد. آنرا تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را می توانید با برنج نیز میل کنید.
- فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی
- آرد ذرت
- روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری
- کره ۳ قاشق غذا خوری
- زنجبیل ۳۰ گرم
- فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده به اندازه های درشت
- سیر ۳ حبه خرد شده
- لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده
- برنج پخته شده برای سرو
- پیازچه خرد شده ۶ عدد
- لیموی ترش ۲ عدد
برای امشب یک شام دریایی درست کنید شام دریایی,غذای دریایی,آشپزی
۱٫ فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.
۲٫ سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.
۳٫ روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.
۴٫ دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.
۵٫ روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.
۶٫ زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
۷٫ سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو هم بزنید .
۸٫ سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.