در این دستور، یکی از روش های طبخ ماهی به روش آسیایی را به شما آموزش خواهیم داد. آنرا تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را می توانید با برنج نیز میل کنید.

مواد لازم:

  • فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی
  • آرد ذرت
  • روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری
  • کره ۳ قاشق غذا خوری
  • زنجبیل ۳۰ گرم
  • فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده  به اندازه های درشت
  • سیر ۳ حبه خرد شده
  • لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده
  • برنج پخته شده برای سرو
  • پیازچه خرد شده ۶ عدد
  • لیموی ترش ۲ عدد

 

برای امشب یک شام دریایی درست کنید شام دریایی,غذای دریایی,آشپزی

طرز تهیه:

۱٫ فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.

۲٫ سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.

۳٫ روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.

۴٫ دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

۵٫ روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.

۶٫ زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

۷٫ سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو  هم بزنید .

۸٫ سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.