روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم (دم كرده)
فلفل به میزان لازم
نمك به میزان لازم
آرد سیب زمینی ۲قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۶عدد
گوشت ۱۵۰گرم (چرخكرده)
پیاز ۲عدد
لوبیا سبز ۲۵۰گرم
سیب زمینی ۴عدد
بادمجان ۶عدد
كدو سبز ۳عدد
خلال بادام به میزان لازم
زرشك به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن بادمجانها آنها را به صورت چهارگوش (نگینی) خرد كرده، روی آنها نمك میپاشیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت كنار میگذاریم تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس بادمجانها را میشوییم و پس از خشك كردن، آنها را در كمی روغن سرخ میكنیم.كدو و سیبزمینیها را به صورت چهارگوش خرد و كمی سرخ میكنیم.
لوبیاها را شسته، خرد میكنیم و به مدت ۳ دقیقه در آبنمك میجوشانیم. (لوبیا را كه اضافه میكنید آب بجوشد) سپس آنها را آبكشی كرده و در كمی روغن تفت میدهیم.پیاز را نگینی خرد و كمی سرخ میكنیم.گوشت چرخ كرده را به پیاز افزوده و تفت میدهیم.تخممرغها را در ظرفی شكسته، نمك، فلفل و زعفران را به آن اضافه میكنیم و خوب میزنیم.آرد سیبزمینی را همراه با بقیهی مواد به تخممرغها میافزاییم و خوب مخلوط میكنیم.در تابه ای روغن را داغ كرده، مواد آماده شده را در آن میریزیم و روی آن را صاف میكنیم.درب تابه را میگذاریم و آن را روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا كوكو خودش را بگیرد.
بعد از گذشت این مدت، كوكو را برمیگردانیم و بدون درپوش طرف دیگر را نیز سرخ میكنیم.
خلال بادام را با مقداری زعفران دم كرده، زرشك و گوجهفرنگی تفت میدهیم و كوكو را پس از آماده شدن با این مخلوط تزیین میكنیم.
نكات:
۱)توجه داشته باشید كه همهی مواد نیمهسرخ شدهاند.بنابراین نیاز به پخت طولانی نیست و ممكن است كوكوی شما بسوزد.
۲)این كوكو را میتوانید در فر با حرارت ۲۰۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه طبخ كنید تا زیر و روی آن یكنواخت سرخ شود.
۳)قطر این كوكو باید حدوداً ۵ سانتیمتر باشد.
۴)میتوانید از این مواد به صورت كتلت هم استفاده كنید یا آن را در قالی ریخته و به شكل دلخواه در آورید