loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 پنجشنبه 25 تیر 1394 نظرات (0)

 

طرز تهیه بستنی عسلی انبه

 

 

مواد لازم بستنی عسلی انبه :

 

 

تخم مرغ

دو عدد

100 گرم / 147 کالری

شکر

سه چهارم فنجان

100 گرم / 400 کالری

شیر

نصف فنجان

100 گرم / 110 کالری

عسل

دو قاشق سوپ خوری

100 گرم / 288 کالری

پودر دارچین

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

نمک

یک چهارم قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

خامه

دو فنجان

100 گرم / 350 کالری

وانیل

نصف قاشق چای خوری

100 گرم / 330 کالری

انبه له شده و آب گرفته

یک کیلو گرم

100 گرم / 57 کالری

 

 

طرز تهیه بستنی عسلی انبه :

 

*. تخم مرغ ها را در یک کاسه هم زده و شکر ، شیر ، عسل ، دارچین و نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.

 

*. آن را روی حرارت ملایم گرم کرده و دائما هم بزنید.روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

 

*. تا خنک شود.پس از آن ، خامه ، وانیل و انبه را با آن مخلوط کرده و در قالب بستنی ریخته و در یخچال بگذارید تا منجمد شود.

 

 

خواص انبه :

 

*. انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .

 

 

*. برای رفع اسهال مفید است .

 

 

*. خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .

 

 

*. برای درمان بواسیر مفید است .

 

 

*. عطش را برطرف می کند.

 

*. انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 178
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 519
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,916
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 33,656
  • بازدید ماه : 33,656
  • بازدید سال : 320,403
  • بازدید کلی : 9,747,758
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر