loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 49 سه شنبه 20 مرداد 1394 نظرات (0)

ته‌دیگ سیب زمینی  

اگر تاکنون برای تهیه ته دیگسیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.


 برای تهیه ته دیگ  سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید.

مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش  ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

 البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 88
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 514
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,064
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 32,804
  • بازدید ماه : 32,804
  • بازدید سال : 319,551
  • بازدید کلی : 9,746,906
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر