loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 57 سه شنبه 26 آبان 1394 نظرات (0)

ترشی یکی از خوراکی های خوشمزه بوده که هم بصورت تنها و هم با غذا میل می شود . در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را برایتان قرار دادیم

مواد لازم برای درست کردن ترشی لیته

بادمجان : يک کيلو
سبزي معطر پاک کرده  : نيم کيلو

فلفل دلمه ي سبز :  يک عدد

فلفل دلمه ي قرمز : یک عدد

سير رنده شده : يک قاشق سوپ خوري

فلفل سبز : ۵۰ گرم

هويج :  ۳ عدد

کلم پيچ سفيد : ۲۵۰ گرم

سرکه : يک کيلو

ادويه ي ترشي : یک قاشق سوپ خوري

نعناي خشک : يک قاشق غذاخوري

پونه ي خشک : يک قاشق غذاخوري

زرد چوبه: يک قاشق مرباخوري


طرز تهيه ترشی لیته

- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.

- بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

- سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.

- کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

- سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

- سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.

طرز تهیه انواع ترشی و روش درست کردن انواع ترشی در خانه

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 290
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,766
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,794
  • بازدید ماه : 13,794
  • بازدید سال : 300,541
  • بازدید کلی : 9,727,896
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر