loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 81 پنجشنبه 28 آبان 1394 نظرات (0)

جله آشپزی مثبت - حدیث کلهر: کوکی جوی دوسر یک شیرینی با طعم متفاوت است. متفاوت بودن طعم آن هم به خاطر وجود جوی دو سر داخلش است. این کوکی بسیار راحت درست می شود. فقط کافی است مقداری جوی دوسر و شکر قهوه ای تهیه کنید بقیه مواد را احتمالا دردسترس دارید.


مواد لازم برای 4  نفر

  • 2  /1 پیمانه شکر سفید
  • 2 /1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 پیمانه کره به دمای محیط رسیده
  • 3 پیمانه جو د وسر
  • 2 پیمانه آرد
  • 2 عددتخم مرغ
  • 1 ق چ د ارچین
  • 1 ق چ نمک
  • 1 ق چ وانیل
  • 1 ق چ جوش شیرین


طرز تهیه:
 1.  فر را با حرارت 135 درجه روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه مناسب شکر سفید، شکر قهوه ای و کره را بریزید و آنها را با همزن خوب مخلوط کنید تا کرمی و کش دار شوند.
2. حالا تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در یک ظرف دیگر همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید، سپس آن را کم کم به مخلوط شکر اضافه کرده ، با دست آن را ورز دهید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
3. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و آن را داخل دستتان گرد کنید. با کمی فشار آن را پهن کرده، سپس داخل سینی فر روی کاغذ روغنی کنار هم بچینید.
4. سینی را در فربه مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کوکی ها آماده شوند. برای طلایی شدن روی کوکی ها7-5 دقیقه از شعله بالا استفاده کنید.بعد از پخت کامل کوکی ها،صبر کنید تا کاملا سینی سرد شود سپس کوکی ها را از کاغذ جدا کرده ، سرو کنید.
یه جور دیگه
در صورت تمایل به جای جوش شیرین می توانید از بیکینگ پودر استفاده کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 230
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 756
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 7,414
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16,442
  • بازدید ماه : 16,442
  • بازدید سال : 303,189
  • بازدید کلی : 9,730,544
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر