loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 35 جمعه 29 آبان 1394 نظرات (0)
مواد لازم:
قالب قلب 1عدد
پنیر خامه ای نرم شده 150گرم
بیسکوییت اورئو یا بیسکوییت کرمدار شکلاتی شیرین عسل 24عدد
شکلات سفید ذوب شده به میزان لازم
 


1-بیسکوییتهای اورئو (یا بیسکوییت کرمدار شکلاتی شیرین عسل)کاملا با غذاساز یا گوشت کوب یا با هر چیزی که در دسترس دارید کاملا چودر میکنید

از هر وسیله ای که استفاده میکنید فقط باید خوب پودر کنید


 2-بعد با پنیر خامه ای نرم شده خوب مخلوط میکنید
3-کاغذ روغنی رو روی سینی پهن کنید و موادتونو کامل روش باز کنید (در حد 1 الی 1/5 سانت کافیه)
4-سینی رو به مدت 45 دقیقه داخل فریزر بگذاریدتا مواد تون سفت بشه
5-بعد از اینکه سفت شد با قالب قلب شکل بافاصله ای نزدیک قالب بزنید دوباره 20 الی 30 دقیقه بگذارید فریزر.
6-قلبارو از فریزر بردارید و با چنگال داخل شکلاتی که به روش بن ماری دوب کردید فرو ببرید و روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید وروشو ترافل رنگی قلبی شکل بپاشید (و هر چیز دیگه ای که دلتون میخواد)

اگه میخواین لایه شکلاتیش ضخیم باشه قلبارو انتقال بدید فریزر دوباره توی شکلات ذوب شده بغلتونید


7-قلبهای آماده شده رو انتقال بدید فریزر تا شکلاتش ببنده

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

 

نکته:این مقدارمواد حدود 16 الی 20 قلب در سایز کوچیک بهتون میده

 

این قلبها ایده ی عالی برای ولنتاین هستند

 

نوش جان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 151
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 469
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,491
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,164
  • بازدید ماه : 21,164
  • بازدید سال : 307,911
  • بازدید کلی : 9,735,266
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر